Dat noem je geen boerderij meer...
Door: webmaster
Blijf op de hoogte en volg Minke
15 Mei 2009 | Australië, Sydney
Ok. Laat ik beginnen met wat feiten zodat jullie een beetje een beeld hebben van waar ik me nu bevind.
Wahroonga station heeft 10.000 schapen rondlopen en 3000 geiten. Het gebeid is 20 km bij 50 km. Dat is bijna 84000 ha grond. Je doet er 4 uur over wanneer je langs alle begrenzing rijdt. Het eerste plaatsje is 120 km verderop. De aarde is rood en er is alleen maar lage begroeiing. Verder lopen er hier 3 schapen honden en zwemmen er zo'n 10.000 aquariumvissen in de tuin.
Naast de schapen en geiten hebben Guy en Susie dus een handel in aquariumvissen. Op een stuk land achter de tuin staan hele grote tanks waar de meest prachtige vissen in zitten. De meeste worden doorverkocht aan winkels en groothandels in Azie.
Het huis is groot met rondom een veranda en veel bomen. Ik heb weer, heel fijn, een eigen kamertje en dat is na het avontuur van de vorige keer best wel weer lekker. Voor de wc moet ik wel even de veranda oversteken maar dat stelt niets voor.
Ik ben hier samen met een frans stel en het is erg relaxed. Tot nu toe heb ik voor de vissen gezorgd, het vuur voor heet water aan de gang gehouden en bladeren geharkt.. Morgen hebben we een romeins feest bij de buren. Mijn toga ligt al klaar :)
15 Mei 2009 - 19:20
Dennis En Linda:
Kijk maar goed rond op dat romeins feest en neem je toga maar mee.Want ik denk dat het een leuk thema is voor ons weekendje.
Wij gaan bijna aan ons avontuur beginnen (nog 2 dagen) en jij zit net over de helft.
Bedankt voor het wensen van een fijne trip via pascal.
Groetjes en een Dikke KUzz van ons. -
16 Mei 2009 - 22:14
Els:
Nou, mijn avonturen gaan ook niet slecht:
taart gebakken en boodschappen gedaan.
Veel plezier daar, ik lees het al aan je belevenissen:je zult me nog vast veel te vertellen hebben als we achter de geraniums zitten!
kusje Els -
17 Mei 2009 - 08:24
Hendriksen:
He Minke,
Inderdaad dat noem je inderdaad geen boerderij meer,wat een oppervlakte en enorm aantal dieren.
Wellicht iets om schapen te leren scheren bij 10.000 schapen heb je wat te oefenen.
Maar goed je bent dus een Roman Country girl klinkt goed.
Op de Landpaal is alles o.k en krabbelt het dagelijks gangetje voort.
Wij kijken weer met belangstellng uit naar jouw volgend verhaal dus wacht er niet te lang mee. Maak er wat moois van. Kussen en groeten van ons...