Mijn laatste dagje alleen...
Door: webmaster
Blijf op de hoogte en volg Minke
17 Juli 2009 | Australië, Cairns
En ineens is het mijn laatste dagje alleen. Wat is die tijd snel gegaan... en wat heb ik veel gedaan, gezien en meegemaakt.
Afgelopen week heb ik de bomen van Mungumby weer ingeruild voor de appartementen complexen van Cairns. Woensdag heb ik, samen met een heleboel aboriginals, de bus gepakt en de jungle achter me gelaten. Weer terug naar de bewoonde wereld. We hadden geen tv in de lodge en dat was best wel fijn, even helemaal geen wereld waar je je druk om kan maken. Dat maakt het contrast met nu wel erg groot. Weer veel mensen, auto's, lawaai en actie om me heen. Wat wen je snel aan stilte...
En hier zit ik nu te " wachten" op de komst van Dennis. Die zit op dit moment in het vliegtuig ergens boven Azie en komt morgenochtend om vijf over acht aan.
Heel raar en heel, heel leuk.
Geen WWOOF-en meer maar nu echt vakantie...
En dat geldt ook voor (bijna) iedereen thuis.
Dus bij deze:
Fijne vakantie allemaal, geniet ervan!
Dan ga ik dat ook doen :)
Wordt vervolgd!
voor nu een dikke kus.
(speciaal eentje voor mijn oompje Jupske (Tineke, wil jij die doorgeven?!, dank :))
Heel raar en heel, heel leuk.
Geen WWOOF-en meer maar nu echt vakantie...
En dat geldt ook voor (bijna) iedereen thuis.
Dus bij deze:
Fijne vakantie allemaal, geniet ervan!
Dan ga ik dat ook doen :)
Wordt vervolgd!
voor nu een dikke kus.
17 Juli 2009 - 19:10
Maaike:
Veel plezier samen Minke en Dennis! -
17 Juli 2009 - 19:14
Je Fans:
Ja ja ook voor jou dus nu eindelijk vakantie na je 5 maanden overal in het zweet te hebben gewerkt ;-)
Je zal er wel aan toe zijn.
Onze reis staat al in de boeken en dus al weer bijna vergeten. Geniet er maar lekker van want nu kan het nog.
Maak er nog 27 mooie dagen van en we zien je weer SNEL. jihoe
Dikke kus van ons terug
Groetjes Dennis & Linda -
17 Juli 2009 - 20:11
Ilse:
Ha lieve Minke,
Vandaag nog over je gehad met Marijke, die langs kwam. Zij zal je verhalen ook gaan lezen. Wij hebben nu ook bijna vakantie, deze week nog genoten van een geweldige musical. Heel veel plezier, lekker veel lol maken, lieve groetjes van ons allemaak, liefs Ilse -
18 Juli 2009 - 08:56
Sterre:
heei minke
ik heb sinds gisteren vakantie!! veel plezier met dennis he!
groetjes,
sterre
p.s. ik zit volgend jaar bij Paul! -
19 Juli 2009 - 10:40
Hilda En Harry:
geniet lekker van je vakantie en de laatste dagen (?) in down under en maak er nog fijne tijd van! Veel lieve groeten HilHar -
20 Juli 2009 - 14:45
Marlies:
ja en nu zijn jullie alweer een paar dagen samen. Veel te vertellen, veel te beleven. Hier nu ook vakantie heerlijk. Nog ruim twee weken en dan op naar Italie. Heb er zin in. Genieten voor jullie en straks ook voor ons, Lieve groet, Marlies.
P.S woensdag gaan we met een deel van het team Siem bewonderen. -
21 Juli 2009 - 11:17
Tineke:
Hoi Minke,
Het komt goed, ik doe er ook maar meteen een paar voor zijn verjaardag.Groetjes van Jupske en nog een fijne vakantie.
Tineke