Mijn eerste boerderij! - Reisverslag uit Sydney, Australië van Minke Peters - WaarBenJij.nu Mijn eerste boerderij! - Reisverslag uit Sydney, Australië van Minke Peters - WaarBenJij.nu

Mijn eerste boerderij!

Door: webmaster

Blijf op de hoogte en volg Minke

22 Februari 2009 | Australië, Sydney

Eindelijk! Het koste wat bloed, zweet en tranen en heb er flink voor moeten rond bellen en mailen maar ik heb mijn eerste WWOOF plek gevonden. Woensdag ga ik naar een boerderij waar ze vee en paarden hebben ongeveer 90 min ten noorden van Sydney. Ik maakte me een klein beetje zorgen of het nog ging lukken, anders moest ik mijn plannen omgooien maar dat is gelukkig niet meer nodig.
Vandaag, na al het geregel, in het park gezeten met een koffie van de enige echte Starbucks en alvast uitgezocht waar ik hierna naar toe kan (nu maar hopen dat het iets makkelijker gaat)
Vandaag was er voor de verandering weer eens een zonnetje, gister heeft het bijna de hele dag geregend. Het hostel waar ik nu zit lijkt op een erg oud en weinig goed onderhouden studentenhuis. We "slapen" met z'n achten op een kamer. Dat maakt het slapen niet makkelijk! Gisteravond, na nog even snel iets gegeten te hebben, kwamen we op de kamer en toen was er een klein feestje aan de gang van een aantal Zweden. Daar zat ik niet op te wachten... maar dat is dus vrij normaal hier. Gelukkig gingen ze richting stad rond half een. Ik kon slapen.
Morgen en dinsdag slaap ik in een ander hostel en dan woensdagochtend met de trein. Op naar de koeien!
Liefs.

• 22 Februari 2009 - 07:15

Dees:

Hey cowgirl, ik ben erg benieuwd hoe het schapen-scheren en koeien melken je gaat bevalllen!! Ik hoop voor je dat je daar rustigere nachten tegemoet gaat! Veel plezier op de boerderie!!Dikke kus

• 23 Februari 2009 - 10:39

Elle:

hoi minke hoe is het gegaan met melken en scheren,was het toch beter geweest om eerst op witje te proberen? maar hoe bevalt het verder? zijn de mensen aardig voor je op de farm en het weer wil dat ook wel.nou tot de volgende keer heel veel liefs elle

• 23 Februari 2009 - 11:21

Ariane:

Hoi Minke,

leuk je berichten te lezen! Veel plezier daar in de zon, liefs van mij

• 23 Februari 2009 - 17:21

Linda:

tjee met zn achten op een kamer...pfff das kl@%&!te. Starbucks rules heb je een frapa moccacino gepakt, had Den in Bali en was heel erg lekker. En hij lust geen koffie haha. Suc6 met de koeien en paarden. Dikke kus Linda & Dennis

• 23 Februari 2009 - 18:21

Elle:

hoi ik liep al eeen dag verder maar ik loop wel vaker op de zaken vooruit maar dan is dat bericht vast voor woensdag ok? liefs elle

• 24 Februari 2009 - 13:10

Simone:

Wat een leuk eerste verhaal tussen de koeien en geiten haha! Wel minder met zn 8e op een kamer. Vandaag is het laatste dagje van de carnaval! Maar vandaag helaas niet meer want moet morgen op voor mn theorie examen, dus vandaag nog een beetje leren! Nou veel plezier! heb je mn briefje al gelezen hahaha!;) doegggg

• 26 Februari 2009 - 15:18

Yv En Robin:

Hoi lieverd,
    Wat fijn om te horen dat je wat gevonden hebt! Hoorde van Dees al dat het echt niet makkelijk was.
    Hoop dat het daar super wordt en dat het een beetje is wat je verwacht had.
    Wij zijn trots op je!!!
    Ben benieuwd naar je volgende verhaal!
    Dikke kus

• 27 Februari 2009 - 09:38

Sabine:

he minke,
    ik hoop dat de boerderij de moeite waard is na al het geregel.werkse!
    leuk om te lezen hoe het je eraan toe gaat.

x

• 02 Maart 2009 - 18:10

Ilona:

Hé!
    Leuk hoor om mee te lezen... Kan alleen niet vinden waar yarramalong ligt:( Je zou er helemaal tot rust kunnen komen als je niet heel hard moest werken?! Hihihi! Het gewone leven hier is weer begonnen, oftewel school! OOK LEUK!!! ;)
    Doei doei dikke kus ilona