Internet in the middle of nowhere...
Door: webmaster
Blijf op de hoogte en volg Minke
28 Februari 2009 | Australië, Yarramalong
Hier ben ik dan... op de boerderij midden in het bos. Het is hier prachtig! Een heel mooi huis met een hele mooie tuin. Het is geen grote boerderij, maar drie paarden en wat koeien en veel kippen. Het was even wennen maar het is leuk nu. Vanavond naar een echte Aussie bbq! Gezellig... ach, wat moet je anders op je zaterdagavond... Het is hier zo afgelegen dat mijn telefoon geen bereik heeft en als je hier iets overkomt dan komen jawel... wie kent ze niet: the flying docters!
Gelukkig wel internet anders voelde ik me wel erg "ver weg".
Ben afgelopen dagen veel bezig geweest in de tuin en met het verzorgen van de paarden. Hard werken hoor, hier op de boerderie!
Liefs!
Gelukkig wel internet anders voelde ik me wel erg "ver weg".
Liefs!
28 Februari 2009 - 16:45
Dees:
Jeetje...zelfs geen bereik met je mobiel!!De flying docters is wel stoer, aleen niet te hopen dat je ze nodig hebt. Zijn het aardige mensen?? Tot wanneer blijf je nu daar?? En hoe is het weer??
Dikke kus van Jeroen, Sen en mij! -
01 Maart 2009 - 07:18
Floor:
Ha lief schaap!!!
Eindelijk op de boederie.... Heb je al op de paarden gereden? en nu dus heeeel veel spierpijn....??
Leuk om je avonturen te kunnen volgen. Ik maak er helemaal een voorstelling bij. Minke met een klein staartje, hempie aan, lekker vieze handen, oude gympen en lekker wroeten in de paardenvacht. Heerlijk!!! Ik hoop dat je er volop van geniet lieverd. Voor ons zit de vakantie er bijna op, ik zal je missen als ik dinsdag op school kom. Mochten er op school spectaculaire dinegn gebeuren dan hoor je het van me. Dikke kus voor jou!
Bye, Floor -
01 Maart 2009 - 11:46
Bel:
Hi stoer boerke,
Super om je reissite door te neuzen; tis eerlijk gezegd de eerste keer dat ik het doe.... Maar ik ben onmiddelijk zwaar verslaafd! Erg fijn dat je op je eerste boerderij gewend bent en ik zie het best voor me hoor, jij en de paarden, koeien en kippen. Je roept het al jaren hé; jij wordt gelukkig op een boerderij!!! There you have it.....
Woont er een grote boerenfamilie op de kleine farm en heb je veel medereizigers daar? Of sta je fijn alleen in de zon te tuin te harken?
Hier is alles prima; typ dit vanuit tropisch Kampen, dus je krijgt de hartelijke groeten van mijn ouwelui ;).
Victor-Charlie-Charlie!
x
El
02 Maart 2009 - 12:04
Els:
he dame,
Ben je helemaal een mc Cloud's daughter geworden? Gelukkig ben je heel aangekomen en nu moet je een beetje je stekkie vinden denk ik. Maarre, met paarden is wel tof natuurlijk! Zit er ook een damara bij? Die weet je dan wel te temmen. Slaap je goed daar?
Ik zit op school nu, raar he? Ik mail je snel weer even hoor, groetjes van ons viertjes!
Els, Bert sanne en jelle (die wordt 7!)
kusje -
02 Maart 2009 - 14:51
Marlies:
Hoi Hier ben ik weer, wat zietdeze site er mooi uit. Gelukkig dat het gelukt is. Slaap[ je hier beter dan in de hostel. Lijkt mij wel na een dag harde arbeid, Ben benieuwd naar de foto's.
P.S super he al die leuke surprice afscheiddsfeestjes.
Kus, Marlies. -
03 Maart 2009 - 13:57
Ilse:
Lieve Minke,
Ik heb net je berichtjes zitten lezen. Ik hoop dat je je zo goed voelt als ik lees. Ben benieuwd of je iets mee krijgt van de bosbranden die er nog steeds zijn volgens de berichten op het journaal.Lijkt me wel geweldig om zo in de middle of nowhere te zitten, heb je wel leuk gezelschap? Wij zijn net terug van een heerlijke skivakantie met heeel veel sneeuw. Hebben genoten maar ik ben wel jaloers op jouw zomer. Ik heb nog nooit gerageerd op een weblog en hoop dat dit niet te lang is. Nou lieverd ik hoop dat je echt aan het genieten toe komt en ik schrijf wel weer eens wat,
liefs Ilse -
03 Maart 2009 - 14:03
Femke En Sanne:
hoi minke.
sanne en ik wilden je veel geluk wensen en we wilden vragen of het wel goed met je gaat.
heb je de zwarte weduwe al gezien?
we missen je wel heel erg de bevers ook. ga je ook nog ergens anders heen? liefs Sanne en Femke uit de beverburcht -
03 Maart 2009 - 14:30
Fam. Hendriks:
He Mink! bedankt voor je leuke kaartje=D We zijn benieuwd naar de 1e foto's! Groetennn x -
03 Maart 2009 - 16:04
Jesse:
hee minken we wissen je heel erg . het ggaat niet zo goed met de klas, wantze zijn nooitstil . maar veder gaat ales goet
03 Maart 2009 - 17:50
Elle:
hai Minke,ik geloof dat je het toch wel erg naar je zin hebt ondanks dat je daar midden in de rimboe zit he? nou hier gaat alles zijn gangetje en je mag wel wat zon hier naar toe sturen hoor.Nou hou je goed en veel liefs van elle -
03 Maart 2009 - 19:32
Noah:
Hoi Minke,
ik was vandaag jarig en jij was er helaas niet bij. We hebben jouw traktatie maar vast opgegeten. Is niet erg toch?
Veel plezier !
Namens Eveline :hoe laat komen de flying doctors ? spannend ! -
04 Maart 2009 - 17:57
Robin :
Hoi Minke,
ben je al een beetje gewend in Austalie (de andere kant van de wereld) is vast wel raar. heb je al krokodillen, kangaroe's en koala's gezien???...... en nog een vraagje: ben je op mijn verjaardag weer terug (1 september)
van: Robin uit Nova Zembla -
04 Maart 2009 - 19:09
Yenk En Chris:
Aloha boerinnetje. Als we onze ogen dicht doen kunnen we ons helemaal inbeelden hoe mooi het daar is. Hard werken, maar je kan beter paarden verzorgen dan varkens. We zijn erg benieuwd hoe je echte Aussue bbq was? Liefs van ons vieren XXXX -
05 Maart 2009 - 07:21
Slien:
Even een kort berichtje om te laten weten dat ik je niet ben vergeten. Goed te lezen dat je je boerderij ervaring iig al binnen hebt ;-)! Dikke kus en enjoy, tot snel! X -
05 Maart 2009 - 18:43
Daphne:
Minke op de boerderie!!! Grappig idee! Ik ben laatst in je ouwe klasje geweest....een rondleiding gehad op school door Nelleke. We kijken nog ff rond maar Jeroen was alvast erg enthousiast. Zeg, victor charlie, charlie....hou je taai lieve schat...love you!!!!
Daph -
06 Maart 2009 - 14:02
Oscar:
Hoi, Minke.
heb je het naar je zin in Australië?
Nou, dat is eigenlijk een domme vraag, want als ik zo die berichten lees...
De bevers missen je erg!!
het gaat niet zo goed met de klas want het is één en al herrie in de klas!!
Ik ben benieuwd naar je foto's!!
Het waren zulke leuke berichtjes dat ik ze 2 keer heb gelezen!!
Trouwens, wat een mooie site is dit!!
Veel bekijks en geluk verder!!
Oscar